Nieuwe product functies

 Basisschoolweb is vanaf 25 januari 2008 compatible met windows vista en internet explorer 7. Een geheel nieuwe herschreven versie van de basisschoolweb pagina bouwer is hiervoor noodzakelijk geweest. Tevens zijn er nieuwe functies toegevoegd zoals ankers, uitgebreide tabelfuncties, zoekfuncties in de pagina bouwer, plakken als schone tekst, plakken vanuit word, horizontale lijn, opmaak verwijderen, inspringen en nog veel meer...
 
Basisschoolweb heeft sinds 1 januari 2006 een nieuwe webmail en mail dienst. Deze voorziet in de modernste en gebruikersvriendelijke technieken en zorgt voor een veilige mail voorziening in uw school. Standaard wordt al uw mail gescand op virussen en spam voordat deze bij u aankomt! Indien u informatie wilt dan kunt u contact opnemen met info@basisschoolweb.nl
 
 Met de site knop kunt u een voorbeeld van uw website openen in een nieuw venster. Eventuele gewijzigde pagina's worden na uw bevestiging automatisch opgeslagen. De help knop is groter gemaakt, zodat deze beter opvalt.
 
 Tabellen importeren uit Excel inclusief opmaak.
Het is mogelijk om een tabel inclsuief opmaak (kleuren, lettertypen en randen) te kopieren en deze tabel te plakken in basisschoolweb. Hiermee kunt u op een eenvoudige manier gegevens overzetten van Excel naar Basisschoolweb.
 
afbeelding verwijderen Bescherming e-mail adressen
Alle e-mail adressen op uw website worden vanaf nu automatisch beschermd tegen misbruik. De bezoekers van uw website zullen geen verschil ontdekken, maar ongewenste programma's die het internet afzoeken naar uw e-mail adressen zullen deze niet meer vinden op uw website. Deze functie is vanaf 10-11-2005 geactiveerd, pagina's die zijn opgeslagen voor 10-11-2005 waar een e-mail adres staat moet u opnieuw opslaan.
 
afbeelding verwijderen Nieuwe module beschikbaar!
Vaste gebruikers van basisschoolweb hebben het al gemerkt: In de knoppenbalk is er een knopje toegevoegd:
afbeelding verwijderen    Een prullenbak waarin oude foto's verdwijnen.
Met andere woorden: het is nu mogelijk oude, niet meer te gebruiken foto's helemaal van de website te verwijderen. 
 

Reactie - De Drie Linden

Zoals bij zoveel basisscholen het geval is, is onze website gemaakt door een ouder. In de loop der tijd werd het onderhouden van de website een steeds tijdrovender klus. De klus werd te veel / te groot / te zwaar voor één persoon.....
We zijn op zoek gegaan naar een oplossing en kwamen uit bij Basisschoolweb.
De perfecte oplossing!
Alle inhoud van de oude website is overgezet naar pagina's die in Basisschoolweb beheerd kunnen worden. Deze pagina's kunnen aan 1 of meerdere personen toegewezen worden (gebruikersbeheer).
Leerkachten en ouders uit de diverse commisssies en raden kunnen nu zelf hun aandeel in de website leveren.

Met Basisschoolweb hebben we extra mogelijkheden gekregen voor het onderhouden van onze website.
Hannie van Zanten
directeur De Drie Linden
 
 
 
Naar aanleiding van vragen die bij ons binnenkwamen hebben we een FAQ samengesteld.
FAQ oftwewel: Veel Gestelde Vragen.....
Met de antwoorden uiteraard!
Zie: FAQ

Op 14 November 2005 is de shijf ruimte van Basisschoolweb met 300 % toegenomen.

De hardware van basisschoolweb zal grondig worden ge-upgraded in oktober 2007. De nieuwe server zal worden voorzien van een dual quad core xeon en speciale supersnelle SAS hardeschijven.

 

Start

Aanmelden

Nieuws

Product

FAQ

Links

Cursus

Contact